La música recupera el seu espai amb múltiples concerts durant el cap de setmana

El món cultural vol recuperar el temps perdut i la música no ha deixat de sonar durant tot el cap de setmana a Terrassa.

Divendres per exemple amb la cúmbia, salsa, funk i rumba de ‘De la Carmela’ a la sala Fred Astaire, dins del festival ‘Musik al Parc’, enguany reconvertit en un cicle concerts a causa de les restriccions per la pandèmia.

L’endemà dissabte va pujar al mateix escenari ‘El Petit de Cal Eril‘ que va delectar al públic amb les cançons del seu nou disc ‘Energia fosca’, ple com sempre de sons purs i nets. Un disc precís, íntim, ple de bellesa i curós amb cada detall. A la mateixa hora, també dissabte, al Teatre Principal, Joan Amèric presentava ‘Perquè sóc poble’ i ho feia amb tota la seva banda al complet: músics arribats de diferents parts del món per acompanyar l’univers poètic de l’únic cantautor valencià que ha guanyat el Premi BarnaSants al millor concert.

I ja diumenge, per tancar el cap de setmana, dues propostes ben dispars. D’una banda, ‘Reggae per Xics’, a la sala Rasa 64. En el seu quart disc, el grup ens proposa una divertida aventura interestel·lar a base de ritmes jamaicans, on es continuen arranjant cançons del repertori tradicional infantil, però incorporant per primera vegada composicions pròpies. I d’altra banda, a la Nova Jazz Cava, B1N0 i Nara is Neus, una compositora capaç de crear una atmosfera fosca i malenconiosa sempre a la recerca de nous colors i textures. 

Música en directe per a tots els gustos, però la cosa no s’acaba aquí i arriben noves propostes, sis, de cara al proper cap de setmana, com Maria Arnal i Marcel Bagés que actuaran dissabte al Teatre Principal.