La Mútua i el CST ja no tenen cap pacient amb Covid-19 hospitalitzat a casa seva

La situació als hospitals de Terrassa s’està estabilitzant. El nombre de pacients ingressats es manté en els 36, igual que dijous.

La dada negativa és que ha crescut en una persona el nombre de pacients greus a la Unitat de Cures Intensives. Ara n’hi ha cinc. Aquesta xifra no havia parat de baixar des mitjans d’abril, amb una única excepció el 8 de maig.

En canvi, han baixat en una persona els ingressats en planta, fins les 31. I per primer cop ni la Mútua de Terrassa ni el Consorci Sanitari tenen cap pacient en hospitalització al seu domicili.

Una altra bona notícia és que en els darrers dos dies no ha mort ningú per la Covid-19. Des de dimecres la xifra de defuncions es manté en les 298 i es resisteix a arribar a les tres-centes.

Després d’un dijous amb una sola alta aquest divendres s’han donat per recuperades sis persones. La suma total d’altes és de 1.285.

ACLARIMENT: Notícia elaborada a partir de les úniques dades locals, facilitades pel Consorci Sanitari de Terrassa i per Mútua de Terrassa. Inclouen els pacients tractats per aquests proveïdors de salut independentment del seu lloc de residència. La xifra de nous contagis no apareix en la informació facilitada.