Irache Torres Catalunya

La nedadora Irache Torres, segona amb Catalunya al Campionat d’Espanya de Promeses Paralímpiques

La nedadora del CN Terrassa Irache Torres va aconseguir la segona posició amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals en el Campionat d’Espanya AXA de Promeses Paralímpiques, que va celebrar-se a Valdemoro (Madrid) el cap de setmana passat.

L’esdeveniment va aplegar més d’un centenar d’esportistes menors de 18 anys i va ser organitzat per la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Intelectual (FEDDI), la Federación Española de Deportes con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido (FEDPC), la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF), la Federación Española de Deportes para Ciegos (FEDC), el Comitè Paralímpic Espanyol (CPE) i l’Ajuntament de Valdemoro.

Torres va disputar quatre proves. En els 50 metres lliures infantil va ser primera en categoria S7 i desena de la general, mentre que en els 100 lliures infantil va repetir triomf en la categoria S7 i va acabar vuitena en la general. La nedadora egarenca va contribuir també a la victòria de la selecció catalana en dos relleus, el 4×50 metres lliures mixt i el 4×50 estils mixt. Torres va millorar les seves marques i va apropar-se a les mínimes per al Campionat d’Espanya Absolut.