La Nit de la UAT premia els seus millors esportistes i presenta la nova equipació

L’Auditori Municipal va acollir dissabte la Nit de la Unió Atlètica Terrassa, la gala anual del club egarenc, on es van premiar diferents atletes de l’entitat pels èxits esportius aconseguits durant la temporada 2020-2021. L’acte va ser conduït pel vicepresident Ferran Campins i va estar amenitzat per la compositora Elisabet Garcia i l’humor del còmic Toni Garcia.

El llançador de javelina Jordi Sánchez i la marxadora Paula Juárez van ser els grans protagonistes de la vetllada, ja que van ser reconeguts com a millors atletes de la temporada. Els millors en categoria màster van recaure en Domingo Ortega i  Maria Casanova. Va ser un dels moments més emotius, donada la retirada de la velocista egarenca. En categoria sub-23 els guanyadors van ser l’expert en 400 metres Ivan Azuara i la saltadora de llargada Anna Sasot, en categoria sub-20 l’heptatleta i triplista Gerard Fuentes i la saltadora Queralt Pey, en categoria sub-18 l’heptatleta Adrià Priego i la vallista Judit Cara i en categoria sub-16 el medallista d’Espanya en 1.000 metres Àlex Pintado i la vallista Neret Meya.

El relleu 4×400 absolut format per Vlad Katerynchuk, Zaka Cherkaoui, Ivan Azuara i Joan Fuentes, campions de Catalunya i finalistes en el Campionat d’Espanya, també va tenir un paper destacat durant la nit, enduent-se la beca Kia de 500 euros que premien els atletes més destacats de la temporada.

L’ocasió també va servir per presentar la nova equipació de la UAT, dissenyada per Pau Marqués i produïda per l’empresa catalana Inverse. La nova pell del club està inspirada en la ciutat, mostrant de forma ben visible l’skyline de Terrassa amb edificis i monuments tant reconeixibles com el de la Dona Treballadora, la Masia Freixa, l’Ajuntament, el Mercat de la Independència i la Torre del Palau.

La Nit de la UAT va servir per presentar també a tots els components dels grups d’escola de l’entitat i  als entrenadors de tecnificació. Especialment la nova incorporació, l’entrenador de fons Mustapha Lourchit, qui ha estat tècnic de diferents atletes olímpics i paralímpics.

Nit Uat 2021

Gerard Fuentes va ser un dels atletes premiats durant la gala (Font imatge: Unió Atlètica Terrassa)