Noche De La Esperanza Iniciativa Solidaria

La Nit de l’Esperança, una gala solidària per fer realitat el Petit AVAN Terrassa

El proper dijous 9 de novembre  tindrà lloc la Nit de l’Esperança, la gala solidària en benefici de la Fundació AVAN. L’escenari serà un edifici emblemàtic al centre de Barcelona, la Casa Museu Núria Pla.

L’objectiu d’aquest sopar és recaptar fons per construir el centre Petit AVAN, a Terrassa. També poder equipar-lo amb la tecnologia i els recursos d’última generació necessaris per desenvolupar les teràpies de neurorehabilitació per a nens, nenes i joves amb afectacions neurològiques.

Serà una vetllada plena d’emocions i sorpreses conduïda per Carla Lladó, periodista i presentadora. Consistirà en un sopar tipus cocktail, amenitzat amb la música en directe i sortejos de productes exclusius.

Es podrà gaudir de la Nit de l’Esperança amb un donatiu a partir de 160€. Si no es pot assistir a la Gala Solidària però es vol fer una aportació cal seleccionar l’opció ‘donatiu’ i  donar directament a la Fundació AVAN.

Noche De La Esperanza Iniciativa Solidaria

La Fundació AVAN  és na entitat amb més de 30 anys d’experiència que ofereix serveis de neurorehabilitació a nens i adults afectats per malalties neurològiques i les famílies.

[Foto: Avan]