La Nit de l’Esportista 2020 serà el divendres 28 de maig

El divendres 28 de maig (18.45h), al Teatre Principal, amb aforament limitat i amb mesures d’higiene i de seguretat, tindrà lloc el certamen Nit de l’Esportista 2020, la festa de l’esport terrassenc en la qual es guardonaran els millors esportistes, equips, entitats, entrenadors i dirigents, entre d’altres premiats.

Serà una gala amb nou format, ja que el nombre de nominats es redueix a 44, atès que la pandèmia va aturar l’activitat esportiva bona part de l’any passat. Així doncs hi haurà cinc i no deu finalistes al Trofeu Lluís Francino i Riera al millor esportista, que buscaran agafar el relleu de la waterpolista Paula Leitón, mentre que la resta de les tretze categories passaran a ser de tres. Aquestes, però, tindran un ordre entre el primer, el segon i el tercer classificat.

La festa de l’esport terrassenc, que també serà retransmesa per streaming, està organitzada per Diari de Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa, la presentació anirà a càrrec de la periodista Carme Barceló i comptarà amb l’actuació de l’humorista Andreu Casanova. En els propers dies el jurat, format per Ana Copado, Carme Ballesteros, Marta Ejarque, Xavi Dobón, Òscar Pericas, Jordi Guillem i Joan Gutiérrez, donarà a conèixer el nom dels finalistes.