La nova coordinadora antirepressiva «La Traca» s’estrena a la plaça Ricard Camí

La nova Coordinadora Antirepressiva local «la Traca» s’ha presentat oficialment aquest dissabte a la tarda en un acte a la plaça Ricard Camí. Una iniciativa formada entre d’altres per les entitats Solidaritat Antirepressiva de Terrassa, l’agrupació Èrik Absolució, l’ANC o CDR Terrassa.

Aquesta agrupació neix de la necessitat, segons verbalitzen els integrants, de seguir reivindicant els drets i injustícies cap a les persones que es manifesten i defensen les seves idees però també, per acompanyar emocionalment als encausats i les famílies d’aquests, per difondre i recordar els casos repressius i mobilitzar les concentracions de protesta pertinents.

Un acte on també s’ha mencionat el cas de diferents egarencs sotmesos actualment a processos judicials relacionats amb les mobilitzacions ciutadanes d’Orquina Ona en protesta a l’empresonament dels polítics catalans o per les manifestacions en protesta de la condemna al raper Pablo Hasel.

Des de les diferents agrupacions que conformen aquesta nova Coordinadora Antirepresiva s’ha expressat la intenció de no defallir i estar a carrers i places per tal d’aconseguir donar-li la volta a la repressió i tenir més llibertat a l’hora d’expressar qualsevol ideal.

De sis de la tarda a onze de la nit hi ha hagut temps per fer un debat obert sobre la situació repressiva de l’estat, fer cants per la llibertat, una ponència sobre persecució policial a càrrec dels periodistes Jesús Rodríguez i David Fernández i concerts a càrrec d’artistes de la ciutat.