La nova denominació comercial Rambla Nord s’estrena amb el Primer Tast de vins

Neix una nova fira de vins en un nou espai comercial amb denominació pròpia. Aquest dissabte a partir de dos quarts de quatre de la tarda 22 bodegues de vins participaran en el Primer Tast de vins de la Rambla Nord, en el tram entre el Museu de la Ciència i el Mercat de la Independència.

Una iniciativa de la botiga Tecavins que vol agrupar les 15 botigues i les 14 ofertes gastronòmiques de la zona, al voltant d’aquesta nova denominació de Rambla Nord. Un braçalet de 18 euros, 15 si es compra anticipadament, permetrà provar fins a més de 80 vins diferents de totes les bodegues i cellers amb Denominació d’Orígen de Catalunya, i tres bodegues de Conca, Navarra i la Rioja.

També es podran comprar les millors ampolles amb un 10 per cent de descompte. A la Primera Fira de Tast de vins de la Rambla Nord, amb el suport del Gremi d’Hostaleria, també hi col·laboren els Castellers de Terrassa i una banda de jazz que amenitzarà la jornada. Tot plegat en un itinerari que dissabte comença a la Fira del Bolet, el Tombacastanyes a Ca n’Anglada, la Diada dels Castellers i finalment el Primer Tast de vins de la Rambla Nord.