La nova entitat Autònoms Egarencs assegura superar els 800 associats en només tres mesos

Durant aquest confinament ha nascut a Terrassa una nova associació en defensa dels autònoms. Es diu Autònoms Egarencs i, en aquests dos mesos diu aplegar ja més de 800 associats. Els resta encara completar el tràmit legal de constitució de l’entitat.

Segons la nova associació a Terrassa hi ha 13.000 autònoms i és un sector molt dividit perquè hi ha professionals de moltes tipologies. Bàsicament són comerços, petits industrials i professionals de serveis però amb problemes molt diversos. Consideren que als autònoms no se’ls té gens en compte.

La nova entitat no té cap relació ni ha mantingut cap contacte amb Autcat, l’Organització d’Autònoms de Catalunya associada a la Cecot i amb més de mil associats. Diuen que no s’hi senten representats.

L’objectiu d’Autònoms Egarencs és arribar als dos mil associats a mitjans de març, quan compleixin un any. Per aquelles dates volen organitzar una Nit de l’Autònom, a l’estil de la Nit de l’empresari de la Cecot però més austera. Els responsables de l’entitat es van reunir la setmana passada amb l’alcalde Jordi Ballart.