La nova gespa artificial del Municipal de Ca n’Anglada ja està col·locada

La nova gespa artificial del Municipal de Ca n’Anglada ja està col·locada, posant punt final a la vida útil de l’anterior superfície. Els treballs, a càrrec de l’empresa Poligras, han durat dues setmanes, tot i que l’obra no està finalitzada. S’està fent el marcatge de les línies de joc i acabant d’incorporar el material granulat entre les fibres per donar-li pes i elasticitat a la moqueta per a la pràctica segura del futbol.

Tot i l’aspecte que presenta el verd de Ca n’Anglada, tant el primer equip del CP San Cristóbal com el del Terrassa FC no podran trepitjar encara la nova superfície. L’objectiu és fer-ho per primera vegada el diumenge 29 d’agost, una setmana abans que arrenqui la lliga, en un amistós de pretemporada entre els dos equips. De moment, però, s’hauran d’entrenar en altres camps. El Terrassa segueix exercitant-se a Bonaire, mentre que el San Cristóbal ha hagut de canviar aquesta setmana al Municipal de Can Jofresa. S’espera que tant el quadre de Jordi López com el d’Oliver Ballabriga es desplacin a partir del dilluns 23 al nou camp de Les Fonts.

El projecte al Municipal de Ca n’Anglada també inclou millores a la graderia, als vestidors, a les torres d’il·luminació i el canvi de les banquetes. El club parroquial és el promotor d’unes obres que tenen un cost d’uns 250 mil euros i que compten amb l’aportació econòmica de l’Ajuntament.