Gespa Blava Marti Colomer 2

La nova gespa de futbol ja ha arribat a l’Estadi Olímpic

Aquest dimecres ja han arribat els primers rotllos de la nova gespa de futbol de l’Estadi Olímpic. S’espera que en les properes setmanes els operaris dels treballs instal·lin la superfície de nova generació, amb l’objectiu que al desembre els equips del Terrassa FC puguin tornar a casa.

Des del seu exili, per les obres que van motivar l’organització de la Copa del Món Femenina d’hoquei herba, s’han estat entrenant i jugant en diferents camps de la ciutat i de la comarca. El primer equip ho ha fet al Municipal de Ca n’Anglada i les previsions més optimistes assenyalen que el conjunt de Jordi López ja podria debutar a l’Olímpic en el darrer partit de l’any, el 18 de desembre, contra l’AE Prat.

La setmana vinent, el Línia 22

Els equips del Línia 22 ja tindran disponible la setmana vinent la nova gespa artificial d’hoquei herba, que hi havia fins fa uns mesos a l’escenari del Mundial. Ja han finalitzat pràcticament els treballs de col·locació de la catifa blava a l’Estadi Municipal Martí Colomer i, a falta d’uns últims serrells, a partir de la segona quinzena de novembre els nois i noies del planter del club egarenc ja podrien trepitjar casa seva. Fins ara s’havien entrenat en altres escenaris i alguns dels equips havien posposat els partits que havien de jugar a casa.

Gespa Blava Marti Colomer 2