La nova guia d’activitats educatives del Consell Comarcal es readapta per la pandèmia

La nova guia d’activitats educatives del Consell Comarcal del Vallès Occidental s’ha readaptat per poder seguir oferint propostes en un curs escolar ple d’incerteses en escenari Covid-19. Els centres educatius ja poden sol·licitar-les. Totes són gratuïtes. Es pot consultar la guia completa a la pàgina web del Consell Comarcal on també es poden fer les inscripcions.

D’aquesta manera, durant el segon i el tercer trimestre s’oferiran les activitats adaptades al format virtual. S’han incorporat propostes en modalitat online i altres activitats es mantenen en el seu format original, atesa la seva naturalesa vivencial, però estan en tot moment supeditades al desenvolupament de la pandèmia.

La guia inclou activitats de descoberta de la comarca, igualtat de tracte i oportunitats, diversitat sexual, afectiva i de gènere, sensibilització en violències masclistes i altres formes de discriminació, cultura de la pau, solidaritat i convivència, prevenció de l’assetjament escolar, hàbits alimentaris i comportaments de risc, vulnerabilitat i eficiència energètica, i treball i món laboral.

El curs passat es van fer més de 400 activitats, participades per més de 10.000 alumnes durant el període de setembre de 2019 a març de 2020, fins que es va produir el tancament de les escoles per la Covid-19.