La Nova Jazz Cava acull aquesta setmana diverses actuacions amb aforament limitat

La Nova Jazz Cava continua programant en el marc de la seva temporada estable diversos concerts musicals  amb les limitacions i restriccions lògiques derivades de la pandèmia.

Així, aquest dijous 17 de desembre es farà la Jam Session amb Intrinsec Trio + Vitalik Bagriy. L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia en un concert que començarà a les 8 del vespre.

Al dia següent, divendres 18, es podrà gaudir per primera vegada de Frank Dubé en un concert de cançons italianes, amb arranjaments de Manuel Vallribera, que al piano, les interpretaran a ritme de swing.

Dubé & Vallribera estaran acompanyats pel contrabaixista Juan Carlos Buchán i Quico Samsó a la bateria.

El recital començarà a les 8 del vespre i el preu de la localitat és de 12 euros.

Dissabte, 19 de desembre, serà el torn per Geni Barry Quartet amb l’espectacle “Looking Back”. De fet és el nou treball discogràfic de Geni Barry que ha vist la llum aquest 2020 amb el segell Swing Allen. El vibrafonista català recull una selecció de temes en directe de concerts celebrats a diferents escenaris, entre el 2001 i el 2009. Alguns d’aquests temes es van enregistrar a la Nova Jazz Cava, concretament amb formació de quartet i amb la Big Band Jazz Terrassa, l’octubre de 2004, així com en format quintet l’any 2006.

I finalment en el marc del cicle Terrassa Música Moderna, diumenge 20 de desembre, serà el torn per Meritxell Neddermann amb el seu piano. Neddermann es presenta sobre l’escenari amb una banda conformada per músics que han tocat amb artistes com Jorge Drexler, oferint un espectacle que no deixarà indiferent al públic. El concert arrencarà a les 8 del vespre.