La Nova Jazz Cava arrenca l’any amb una extensa programació de concerts

Després de les propostes musicals de les festes nadalenques, la Nova Jazz Cava encara el mes de gener amb una gran oferta de concerts, tots ells a les 8h del vespre, dins la Temporada Estable 2020-21. La primera proposta arriba el proper dijous, 7 de gener, amb la Jam Session protagonitzada per Héctor Floria Grup. L’endemà, divendres, el contrabaixista i compositor terrassenc Xavi Castillo actuarà en un dels seus escenaris predilectes formant quartet amb el bufador Lluc Casares, el guitarrista Rai Paz i el baterista Andreu Pitarch. L’oferta del cap de setmana finalitza dissabte, 9 de gener, amb el duo de trompeta i piano format per Fèlix Rossy i Toni Saigi, que visitarà la sala del centre per presentar un concert íntim, misteriós i ple de vitalitat, farcit de temes originals, estàndards i improvisació conceptual o lliure.

Ja a la següent setmana, la Jam Session del dijous anirà a càrrec de Txus Costalago Grup. Divendres, 15 de gener, actuarà Pere Miró & Marc Ferrer Trio, presentant el seu nou àlbum “Insistim”. I l’endemà, dissabte, concert d’una de les formacions més emblemàtiques dins el panorama jazzístic actual. Fundada el 1980, La Vella Dixieland celebra 40 anys de trajectòria i ho fa a través del projecte “1917 Acústic”, amb el que la històrica banda catalana torna als seus orígens; el jazz més tradicional.

El següent dijous, la terrassenca Atenea Carter liderarà una nova Jam Session. Divendres, 22 de gener, la trompetista i compositora Milena Casado actuarà amb el seu trio, acompanyada de Manel Fortià al contrabaix i Ramon Prats a la bateria. I el dissabte, Rocio Anguè, Matthew Simon i la Swing Machine Band reviuran l’univers de la música vintage, un territori fronterer entre el jazz, el blues, el swing, el rock’n’roll i el boogie- woogie.

L’últim cap de setmana de gener començarà amb la Jam Session del Taller de Músics ESEM, que presenta Trio Nilo Feat Edu Pons. El divendres serà el torn de Lucía i Horacio Fumero, amb un concert familiar on pare i filla compartiran tota la seva sensibilitat i amor per la música. Finalment, la Nova Jazz Cava acomiadarà el mes de gener amb un viatge al passat. I és que durant la nit del dissabte 30 de gener el quintet creat pel Marc Uroz rememorarà els anys daurats del Hollywood antic, amb els temes més sensuals i glamurosos del cine de l’època.