La Nova Jazz Cava encara el final del mes de febrer amb una jam session de Marta Duran Quartet

La Nova Jazz Cava programa quatre nous concerts per culminar la programació d’aquest mes de febrer amb la bona música de jazz feta pels millors creadors i amb propostes que costen entre els 3 i els 12 euros. Aquest dijous, dia 25 a partir de les 8 del vespre, arrencarà la jam session de Marta Duran Quartet. L’artista presenta un repertori de d’standards de jazz i temes propis que passen pel coll jazz, la bossa nova i els boleros, buscant un so càlid, tranquil i melòdic i inspirant-se en grans referents com Stan Getz, Tom Jobim i Chet Baker. Els quatre membres del grup fusionen el seu estil i la seva creativitat per transmetre un directe acollidor i establir una connexió entre el públic i la música.

Pel divendres dia 26, David Giorcelli prepara el seu retorn a la Cava per delectar als assistents amb un recorregut pels clàssics del blues i del boogie piano. Ho farà a trio, una de les seves formacions predilectes que li permet també fer incursions més swing. En alguns dels temes que es podran escoltar en directe, l’acompanyarà la portentosa veu de Ster Wax com a convidada de la vetllada.

I dissabte 27 arriba Johnny Big Stone & Sweet Marta que convida al públic a pujar al tren de la música tradicional americana. Un singular duo de blues acústic que s’acompanya de la petita taula de rentar, el ressonador, el banjolele, l’harmònica, la guitarra acústica i la veu per interpretar a artistes com Jazz Guillum, Sonny Boy Williamson I, Reverend Gary Davis, Blind Lemons Jefferson o Blind Blake. Escoltar cançó protesta d’una societat esclavitzada de finals del s. XIX és un tema que ha esdevingut actualitat.

I per acabar el mes, diumenge 28 actuarà Sandra Bautista que comparteix el cicle Terrassa Música Moderna. Sandra Bautista és una de les perles de la pedrera musical catalana que presenta el seu nou treball Trapezista (Satélite K, 2019). Després de guanyar el Concurs Sona9, l’artista mostra el seu talent i la seva joventut en una veu dolça i incisiva. El seu estil vocal li ha permès fer-se un lloc entre les veus més reconegudes de l’escena actual. El més sorprenent del seu treball és l’àmplia i potent producció sonora que respiren totes les cançons on essencialment s’hi respira pop-rock i funk, tot i que també passa pel swing, la rumba i els ritmes llatins.