La nova junta directiva del Juan XXIII demana millores al Camp Municipal de Les Arenes

Dimecres l’alcalde, Alfredo Vega, i la regidora d’Esports, Eva Candela, es van reunir a l’Ajuntament amb una delegació de la nova junta directiva del Juan XXIII. Francisco Martínez i Jordi Egea continuen sis anys més al front del club egarenc com a president i vicepresident, respectivament, tot i que l’entitat pateix canvis en les seves vocalies.

La trobada també va servir per analitzar la situació esportiva del Juan XXIII que, en paraules del seu president, és positiva. El primer equip lluita per pujar a la Segona Catalana i a més compta amb un dels futbol base més consolidats, amb 25 equips i 400 jugadors.

A la reunió la junta directiva del Juan XXIII va demanar a l’Ajuntament millores de les instal•lacions del Camp Municipal de Les Arenes, que comencen a ser obsoletes, ja que pràcticament no s’ha fet res en els 30 anys d’història. Entre les demandes, pujar d’alçada la tanca protectora que envolta aquest equipament, construir dos nous vestidors, ampliar els lavabos i les oficines i millorar l’enllumenat.