Reunió Amb Creu Roja (4)

Anna Bertran, nova presidenta de Creu Roja

Anna Bertran Jofresa és la nova presidenta de Creu Roja Terrassa. Voluntària des de fa més de 20 anys de l’assemblea, ha participat en diferents projectes de l’entitat en els darrers anys i reemplaça a Marià Gàllego que ha ocupat el càrrec des de 1995.

Un dels propòsits principals del nou mandat de l’Anna Bertran serà portar a Terrassa els eixos estratègics de Creu Roja aprovats a la darrera assemblea general. Uns objectius que suposen treballar per la transformació, el talent i la transparència en l’atenció que ofereix Creu Roja a les persones en situació de més vulnerabilitat. La voluntat de Bertran és seguir mobilitzant la societat, però adaptant-se a una ciutadania que evoluciona ràpidament. En aquest sentit, la nova presidenta destaca que l’entitat s’ha d’adaptar a noves problemàtiques socials, com la bretxa digital que cada vegada és un factor de més desigualtat. Afegeix que l’entitat també ha de millorar la manera com es mobilitza adaptant-se als nous usos del temps de les persones, afavorint la participació amb noves propostes que facilitin i motivin les persones per fer voluntariat.

La nova presidenta de Creu Roja, Anna Bertran, es reuneix amb l’alcalde

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d’alcalde d’Acció Social i Cicles de la Vida, Noel Duque, s’ha reunit aquest migdia de dimarts amb representants de Creu Roja Terrassa, que li han presentat oficialment la nova presidenta de l’entitat, Anna Bertran.

A la reunió, que ha tingut lloc a la seu d’Alcaldia, també hi han estat presents el president sortint i actual vicepresident, Marià Gàllego, i la coordinadora de Creu Roja, Loli Bordes.

Reunió Amb Creu Roja (4)

Foto: Ajuntament de Terrassa