La nova presidenta de l’Associació de Col·leccionistes vol una entitat més jove i feminitzada

Esther Nosàs s’ha convertit aquest any en la primera presidenta de la història de l’Associació de Col·leccionistes de Terrassa. L’entitat, fundada l’any 1966, ha estat sempre dirigida per homes i, precisament, un dels objectius que es marca Nosàs és ajudar a trencar aquest biaix de gènere en l’associació, a la vegada que intentar rejovenir-la.

Un altre dels projectes prioritaris de l’Associació de Col·leccionistes és el d’inventariar els milers de còmics en poder de l’entitat que podrien constituir un museu del còmic aquí a Terrassa. Tot i que l’Ajuntament hi ha donat suport des de bon principi, encara és massa d’hora per posar-hi dates.

El mandat de Nosàs al capdavant de l’associació s’allargarà com a mínim fins al 2023. La primera presidenta de la història de l’entitat és una col·leccionista empedreïda: una cinquantena de rosaris, 400 clauers i 500 plaques de caves són només algunes de les seves col·leccions. Calendaris i pel·lícules són altres dels objectes col·leccionats per la nova presidenta de l’Associació de Col·leccionistes de Terrassa.