La nova temporada a l’Auditori arriba amb 31 espectacles musicals

És la soprano Anna Farrés acompanyada al piano per Joan Manau que aquest divendres han ofert un petit tast musical en la presentació de la Temporada Municipal de Música Clàssica a l’Auditori. La programació arrenca aquest dissabte amb Rocío Márquez un dels talents més joves del món del flamenc actual.

En total seran uns 31 concerts d’un ampli ventall de propostes i estils musicals que van des de la música simfònica, passant pel gospel, el cant coral o el teatre musical. La majoria com a protagonistes els músics terrassencs. Entre d’altres espectacles i fins a finals de juny la temporada acollirà l’actuació de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 en dos espectacles.

També i dins el cicle de música en escena, arriba els “Tenors” una paròdia musical de la companyia Illuminatti, i “Dues cultures i una ànima” una producció d’orígen japonès que aposta per la música zen. Pel què fa al cicle de concerts del Conservatori es proposa Un gran divertimention on s’exploren totes les possibilitats d’un concert per a cinc acordions.

El Taller d’Òpera al mes de juny arriba amb la popular Flauta Màgica, en versió de petit format. Completa aquesta densa programació de l’inici del 2019 l’especial cant coral de Tons i sons, la romàntica i reivindicativa Cançó d’amor i de guerra amb el Cor Montserrat o el musical Dones d’aigua, al maig, un cant a la feminitat amb idea i direcció de Lluís Yera.