La nova temporada del CAET arrenca amb el “Moby Dick” de Josep Maria Pou

El Centre d’Arts Escèniques de Terrassa ha preparat 12 espectacles i quatre més de familiars o infantils fins a finals de temporada. D’aquests, 6 muntatges són d’autors terrassencs o amb participació terrassenca, 4 són coproduccions i 2 comptaran amb el servei d’audiodescripció per fer la temporada teatral més accessible i pròxima a tothom. “Moby Dick”, encetarà temporada al gener. L’obra protagonitzada per Josep Maria Pou està basada en la famosa novel•la de Herman Melville i parla de la lluita constant de l’home amb els elements. Al febrer arriba “Sembla que rigui”, una aposta molt personal de l’actriu Mont Plans.

“Rebota Rebota y en tu cara explota” porta a l’escenari una obra de creació sobre els maltractaments. Una coproducció del TNT del 2017 que torna a Terrassa després de girar per Europa. La presència terrassenca torna amb “Quincas, (La mort i la Mort)”, un monòleg amb més de 17 personatges que interpreta l’actor Òscar Muñoz. L’èxit obtingut en les seves respectives estrenes precedeix d’altres espectacles com són el El Preu, un clàssic d’Arthur Miller dirigida per Sílvia Munt i amb Pere Arquillué i Ramon Madaula de protagonistes.

“El Chico de la última fila” arriba a finals de març, un llibret signat per Juan Mayorga, considerat un dels autors contemporanis més bons en llengua castellana. Els protagonistes són Sergi López i Míriam Iscla. Un dels muntatges més espectaculars és “La bona persona de Sezuan”, de Bertolt Brecht. Dirigit per Oriol Broggi amb 16 actors en escena capitanejats per Joan Carreras i Clara Segura. Pel mes d’abril el Teatre Alegria acollirà MART(A), una sèrie de micromuntages de no més de 10 minuts que culminaran a la segona part amb l’obra “Modou Modou” de Nadia Zúñiga, un espectacle d’Escenes Locals sobre la immigració i que fa el salt al Teatre Alegria.

Escape Room amb Joel Joan, la història trans de Raphaëlle, i Shirley Valentine amb Mercè Aránega i dirigida pel terrassenc Miquel Górriz, completa la temporada abans d’arribar el Festival de poesia Elixir a principis de juny. Per al públic familiar es programa l’espectacle de màgia “Formidable” de Charlie Mag i els muntatges “Italino Gran Hotel”, una revisada “Ai Rateta, Rateta” i “El monstre de Colors”.