La nutrició i l’exercici físic en la gent gran, als ‘Dijous de Mútua’

Sota el títol ‘Nutrició i exercici físic en la gent gran’, el proper dijous 30 de maig, tindrà lloc la tercera conversa dels ‘Dijous de Mútua’. La xerrada anirà a càrrec de Joan Insense, responsable higiènic sanitari i Nerea Arévalo, fisioterapeuta. Tots dos són professionals de la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa.

Igual que les passades edicions, la conversa es farà en directe a les sis de la tarda per Instagram i YouTube de MútuaTerrassa.  

Els experts conversaran amb el periodista Marc Redorta i tractaran sobre els canvis físics i factors que es presenten en la tercera edat, els beneficis d’una alimentació equilibrada, així com la tipologia d’exercici físic més pertinent per desenvolupar durant aquest període. En el transcurs de la conversa els professionals també explicaran la conveniència d’adaptar-lo als requeriments de cada persona i la importància de practicar-lo. Finalment, els experts exposaran els riscos associats al sedentarisme en les persones grans i es referiran també al tàndem exercici físic i nutrició.

mutuaterrassa dijous nutrició