La PAH aconsegueix treves per a tres famílies negociant amb Bankia

Nova acció de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca aquest dilluns al matí davant de Bankia. La PAH ha negociat amb el recuperador de deutes de l’entitat bancària tres casos de desnonament. Després d’una hora llarga de conversa, la plataforma ha sortit amb bones notícies.

En un dels casos, el d’una família amb 5 fills que s’enfrontava al quart intent de desnonament el proper dia 14, s’ha aconseguit dos mesos més de termini. La família va ser desnonada fa 4 anys perquè no va poder pagar la hipoteca i ocupa un habitatge buit des de llavors.

Membres de la plataforma també han demanat una reunió de tres bandes (Ajuntament, Bankia i PAH) per mirar de trobar una via de negociació segura.

En el segon cas, el primer intent de desnonament d’una família amb dos fills petits, també previst pel dia 14, Bankia  s’ha compromès a estudiar el cas i la PAH creu que oferiran 3 mesos més de termini.

El tercer cas, pendent d’una execució hipotecària pel dia 16, també està en estudi i la plataforma creu que negociant aconseguiran un lloguer social.