La PAH entra a l’oficina de Caixabank al Raval per demanar que aturi un desnonament a Pere Parres

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha entrat aquest matí a l’oficina de Caixabank del Raval de Montserrat per exigir que s’aturi el desnonament previst per dilluns a una família del Torrent d’en Pere Parres. Es tracta d’en David, que viu amb els seus dos fills en un pis del carrer Narcís Monturiol, pel que paga una una hipoteca des de fa quinze anys. L’habitatge havia estat propietat de Caixabank però ara ja no ho és.

La PAH s’ha reunit aquest dilluns amb la mediadora i estan a l’espera que els confirmi que el desnonament s’atura. La plataforma ha tornat a presentar la documentació per a què el banc ofereixi a l’afectat un lloguer social en el mateix habitatge on viu.

Un altre cas és el de la Mina. Després de tres intents de desnonament a la seva família li van adjudicar un lloguer social primer a Guadalhorce i després a Ca n’Anglada però en tots dos casos els habitatges ja estaven ocupats. Ara li han concedit un pis a Igualada, una opció que rebutgen perquè les filles estan escolaritzades a Terrassa. L’habitatge de la Mina és propietat d’una societat de la Fundació La Caixa.