La PAH reclama blindar la Llei pel Dret a l’Habitatge

Aquest matí la delegació terrassenca de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, PAH, ha fet una cassolada davant l’Ajuntament, en protesta pel recurs presentat pel Partit Popular en contra el Decret d’ampliació de la Llei 24/2015 que preveu el final dels desnonaments i la protecció de famílies vulnerables.

Un recurs que si surt favorable per al partit conservador representaria el desnonament immediat de 3.289 famílies, pendent ara d’un lloguer social. Durant la protesta que s’ha repetit davant la seu del PP de diferents poblacions, s’ha llegit un manifest en defensa del Dret a l’habitatge i en contra els desnonament indiscriminats que exerceixen bancs i grans tenidors d’habitatge.

El grup Promotor de la Llei s’aixeca en defensa d’una normativa que diuen mai hagués estat possible sense la pressió dels moviments socials i entitats que treballen pel Dret a l’Habitatge. Una llei sorgida d’una Iniciativa Legislativa Popular que ha aconseguit frenar els desnonaments i els talls d’energia, i que ara el Partit Popular pretén retallar per la via dels Tribunals.