Can Bosch Palau Nord

La Paparola, la PAH i el SLL signen un manifest contra la construcció del barri de Can Bosch

La Paparola, la PAH i el Sindicat de Llogateres de Terrassa (SLL) han fet públic un manifest conjunt. Amb aquest document volen denunciar que l’actual equip de govern vol construir en una de les poques zones verdes que queden a Terrassa per fer-hi un nou barri a Can Bosch.

 Els tres col·lectius consideren que en l’últim ple del mandat, tot just abans de les eleccions, l’equip de govern va fer una modificació al POUM. Aquesta mesura  suposa un canvi en el que havia de ser el polígon de Palau Nord per convertir-lo en el nou barri de Can Bosch. L’ajuntament pretenen construir el 50% de pisos de protecció oficial. Les tres entitats, però, diuen que no permetran que això passi a costa de carregar-se l’entorn agrícola i natural de la ciutat.

La Paparola, la PAH i el Sindicat de Llogateres es planten, diuen. Estan d’acord que a Terrassa cal millorar l’accés a l’habitatge, però no construint sobre l’espai agrícola,  afegeixen. Consideren que cal  fer un  ús de les eines urbanístiques de les quals disposa l’Ajuntament, com per exemple l’aprovació del 30% o la recuperació de tots els pisos buits que hi ha a la ciutat.