La Passejada i Cursa solidària pel Parkinson celebra la seva cinquena edició a la plaça de la Cultura de Terrassa

Aquest diumenge s’ha celebrat la cinquena edició de la Passejada i Cursa Solidària pel Parkinson. Aquest any, com a novetat, l’acte solidari ha portat el nom de la seva promotora Leonor González, que va perdre la vida el passat estiu a causa del Parkinson.

Un esdeveniment solidari i esportiu que ha comptat amb prop de vuit-cents participants entre les dues rutes. La passejada ha estat de dos quilòmetres i mig i la cursa ha estat de cinc quilòmetres.

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia pretén donar a conéixer la malaltia i mostrar l’esforç de les persones afectades pel Parkinson que completen el recorregut com a forma de lluita contra la malaltia. Amés, des de l’Associació s’han recaptat els donatius de sis euros per participant per tal d’ajudar a les persones que no poden assumir el cost de les teràpies de neurorehabilitació.

Un acte que ha donat el tret de sortida a una setmana plena d’activitats per conscienciar a la població de les característiques i la gravetat del Parkinson. El proper dimecres dia sis d’abril hi haurà una tertúlia al Centre Cívic President Macià i l’entitat tancarà la setmana dedicada a aquesta malaltia amb la commemoració del Dia Mundial del Parkinson el proper dilluns onze d’abril.