La PDSPT/Marea Blanca dóna suport al comitè d’empresa de Mútua per la saturació d’urgències

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública a Terrassa / Marea Blanca dóna suport al comitè d’empresa de MútuaTerrassa respecte a la situació de les urgències. Demana al Govern que treballi per una sanitat pública de qualitat, que no obri cap més porta a la cessió privada de serveis, evitant que se’n faci negoci.

El col·lectiu denuncia, com ha fet anteriorment, la manca de personal, l’amuntegament de pacients als passadissos i la permanència durant dies al servei de urgències per manca de llits a les plantes de hospitalització.  Des de la PDSPT alerten que aquestes situacions són una constant que es repeteix any rera any, que es vulnera el dret a la intimitat i fa més probables i freqüents les errades mèdiques, a mes de l’estrès general que suposa.

Els denunciats destaquen que s’ha tornat un problema permanent i lamenten que la Conselleria de Salut encara no hi hagi posat remei. Per tot plegat insisteixen en la necessitat de crear un centre d’urgències d’atenció primària per fer-hi front. Afegeixen que, amés,  se suma a unes llistes d’espera a Terrassa molt per sobre de la mitjana de Catalunya.