La pedrera de l’Handbol Terrassa rep els consells d’Antonio Carlos Ortega, entrenador del Barça

Són noies i nois amants de l’handbol però que per una estona han deixat la pilota i les porteries de banda. Escolten atentament els consells d’Antonio Carlos Ortega, l’actual entrenador del primer equip del FC Barcelona d’handbol, que ha estat convidat per l’Handbol Terrassa a participar en el Casal de Setmana Santa del club.

I és que el Pavelló de Can Jofresa acull de l’11 al 13 d’abril tres jornades d’entrenaments, tecnificació i xerrades a l’entorn de l’handbol en totes les seves vessants. Aquest dilluns ha estat el torn per aprendre de primera mà l’experiència d’un entrenador com Carlos Ortega.

Sota la mira atenta dels joves esportistes, l’entrenador del Barça ha repassat la seva trajectòria en el món de l’handbol professional, des de la seva etapa com a jugador fins als seu pas a dirigir equips des de la banqueta. Ortega, que va jugar al primer equip del FC Barcelona del 1994 al 2005, va iniciar-se com a entrenador aquell mateix 2005 a la banqueta de l’Antequera, on s’hi va estar 6 anys. Després va entrenar equips hongaresos, danesos, alemanys i fins i tot va dirigir la selecció del Japó del 2016 al 2017. El 2021 li va sorgir la possibilitat de deixar el Hannover-Burgdorf alemany per fer-se càrrec del FC Barcelona, oportunitat que, afirma, no podia deixar passar i volia aprofitar.

Tot i l’extens currículum com a professional de l’handbol, Carlos Ortega, que ha respost les preguntes de la jove pedrera de l’Handbol Terrassa, ha insistit en la importància d’apostar pels estudis i de no centrar tots els esforços en l’handbol per ser-ne professional en el futur, sinó que cal per sobre de tot créixer i formar-se com a persona.

handbol Carlos Ortega 2

handbol Carlos Ortega 1