La Pepeta denuncia la improvisació de les administracions i de SERHS Food en la tornada a l’escola

La plataforma que aplega diferents AMPA i AFA de les escoles públiques de Terrassa, La Pepeta, assegura que el primer dia del curs ha funcionat correctament perquè les direccions dels centres, els equips docents i les famílies s’hi han esforçat. Per contra, les administracions i l’empresa concessionària del servei de menjador SERHS Food han improvisat, afirma.

Del departament d’educació critica que ha fet ballar les ràtios fins a darrera hora i no ha invertit els recursos econòmics ni humans necessaris. La Pepeta tampoc està contenta amb l’actuació de la regidoria perquè, afirma, no ha solucionat els problemes d’espais d’algunes escoles, no ha senyalitzat les entrades i sortides dels centres com calia ni ha tallat al trànsit alguns carrers.

La plataforma està molt preocupada pel funcionament del servei de menjador de les escoles públiques de la ciutat. Assegura que dimecres passat l’empresa no tenia redactats els plans de funcionament de cada centre. La Pepeta també denuncia la manca de control de l’Ajuntament.

La Pepeta acaba de posar en marxa una nova campanya a les xarxes que té com a imatge un nus taronja que vol simbolitzar que l’educació pública està escanyada i que necessita més recursos per poder ser inclusiva i de qualitat. Aquesta plataforma va néixer al març de l’any passat.