Pepeta Cartell Robatoris Escola

La Pepeta denuncia un augment de robatoris i vandalisme contra les escoles de Terrassa

La Pepeta, Plataforma d’AMPA i AFA de l’Escola Pública de Terrassa, denuncia que durant les darreres setmanes s’ha produit un augment molt preocupant, diuen, de robatoris i vandalisme contra les escoles de Terrassa. L’entitat afirma que en diversos casos hi ha hagut  reincidència. A més La Pepeta afirma que alguns dels incidents han tingut lloc quan hi havia amb membres de la comunitat educativa a l’interior. El fet que s’’apropinn les festes ha provocat, afirmen, que, a més del robatori de diners i recursos com ordinadors o instruments musicals, s’afegeix també el robatori o desperfectes a paneres de Nadal i recaptacions solidàries.

Les associacions de famílies de les escoles públiques, demanen més investigació i protecció per part de les autoritats educatives i policials. Necessiten, afegeixen, que es prioritzi la protecció dels recursos educatius, que ja es troben prou vulnerabilitzats per l’infrafinançament i els efectes de la pandèmia. També demanen que es reforcin els operatius, a més de restituir el més aviat possible els materials robats.

Cada atac a l’escola és un atac al futur col·lectiu, afirmen.  Per tant, també afecten al present de centenars d’infants i les seves famílies. És per  aquest motiu la plataforma fa una crida  a la ciutat i la seva comunitat educativa per augmentar la sensibilitat i la solidaritat en vers l’escola.

Pepeta Cartell Robatoris Escola