La periodista Fanny Sallés rep un homenatge pòstum a la cursa de la dona de Terrassa

Aquest diumenge la Mitja Marató de Terrassa ha organitzat la cursa de la dona que enguany ha estat batejada amb el nom de Fanny Sallés, la primera periodista esportiva de la ciutat que va fer una gran tasca en la promoció de l’esport. Un canvi de nom d’aquest esdeveniment esportiu que vol retre homenatge pòstum a la periodista que va morir per un càncer el passat deu d’abril de 2022 amb 57 anys.

La Fundació Oncolliga també ha estat darrera de l’organització d’aquesta cursa i, de fet, rebrà una part de les inscripcions com a donatiu per a la investigació i el suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars.

A les 11 ha sortit la cursa de les dones i cinc minuts més tard ha arrancat la competició mixta des de la mateixa Parc dels Catalans. Entre les dues curses s’ha arribat als tres mil participants que han recorregut cinc quilòmetres per la Rambla i l’Avinguda 22 de Juliol.

La local Joana Minguet ha estat la primera participant en arribar a la cursa femenina amb un temps de 19.44 minuts.

Pel que fa a la cursa mixta Pablo Carnero ha arribat a meta acompanyat de Marc Bartolí amb un temps de 17.26 minuts.

Una cursa que ha tingut una alta participació i que ha comptat també amb una faceta emotiva i solidària en honor a la periodista Fanny Sallés, mig any després de la seva mort.