La petició de dimissió a Noel Duque acaba amb retrets creuats entre govern i oposició

No és habitual que l’oposició demani en bloc la dimissió d’un regidor del govern. Les crítiques al quart tinent d’alcalde, Noel Duque, arran d’unes paraules en un video a les xarxes socials continuen. El PSC, Ciutadans i Junts per Terrassa consideren que les paraules de Duque són greus, amb insults i amenaces, i que en cap coment no s’ha disculpat. També han retret a l’alcalde que hagi permès arribar fins aquí.

L’interpel·lat en tota aquesta polèmica, Noel Duque, ha demanat disculpes, però ha retret al PSC haver recorregut a la mofa i al desprestigi per atacar el govern. També ha acusat Ciutadans i Junts per Terrassa de fer el joc als socialistes.

L’alcalde Jordi Ballart ha volgut intervenir per defensar la gestió de Duque que, per ell, és pel què se l’ha de valorar.

Per part d’Esquerra, Isaac Albert ha acusat l’oposició de voler treure profit d’un error ja esmenat i d’allargar un debat que ja no dóna més de sí.

Ciutadans ha donat per vàlides les disculpes de Duque en el ple però ha acabat votant a favor de la seva dimissió.

Tots els grups, en canvi, han donat suport al segon punt de la proposta, que demana al consistori que vetlli per la bona pràctica democràtica de la representació institucional.