La picabaralla Melgares-Armengol arriba a la Comissió de Serveis Generals

El Partit Socialista demana explicacions a la regidora de Polítiques de Gènere Núria Marín, en la comissió de Serveis Generals i Govern Obert, sobre la picabaralla entre els regidors de Tot per Terrassa i el PSC, Lluïsa Melgares i Marc Armengol. Alfredo Vega volia que Marín es disculpés en nom del seu partit, per un fet que considera desproporcionat. A més Vega, considera que la nota de prensa de Tot per Terrassa no respon a la realitat del què va passar en la darrera Comissió de Territori.

L’exalcalde considera lamentable que s’arribin a aquests extrems i lamenta que s’aprofiti una pujada de to habitual en la política, i es converteixi en una greu acusació de masclisme que desprestigia l’honor d’un regidor de les seves files. Marín s’ha remès a la nota de premsa del partit i rebla que la regidora Melgares es va sentir atacada amb l’actitud d’Armengol.

Javier González de Ciutadans i Miquel Sàmper de Junts per Terrassa, diuen que Marc Armengol va aixecar la veu però que en cap moment va tenir una actitud masclista, una acusació de la regidora Melgares que consideren “greu”. Per Isaac Albert, membre del Govern, considera que no s’hauria d’haver arribat a aquests extrems i conclou que Tot per Terrassa i el PSC haurien de normalitzar les seves relacions.