Trial Nacions Berta Abellan 4

La pilot terrassenca Berta Abellan guanya el Trial de les Nacions amb l’equip espanyol

La pilot egarenca Berta Abellan (Scorpa) va guanyar diumenge el Trial de les Nacions disputat a Monza (Itàlia), formant part de l’equip espanyol femení amb Sandra Gómez i Alba Villegas. També va sumar el triomf l’equip masculí, aconseguint així el novè doblet dels combinats estatals.

L’equip femení va sumar la desena victòria de la seva història, tercera de forma consecutiva. Abellán, subcampiona del Món de TrialGP, Gómez i Villegas van pujar a l’esglaó més alt del podi empatant a punts de penalització amb les britàniques Emma Bristow, Alicia Robinson i Kaytlyn Adshead, però guanyant-les en temps.

Trial Nacions Berta Abellan 4

La pilot terrassenca, durant la seva actuació a Monza (@bertaabellan)

De fet l’equip britànic va finalitzar la primera volta amb 3 punts pels 5 d’Espanya, però en una segona volta espectacular d’Abellan, Gómez i Villegas, penalitzant només un punt, va permetre passar per davant del seu rival que va cometre tres errors. Tal i com marca el reglament, el temps va decidir el guanyador en cas d’empat. Les italianes Andrea Rabino, Martina Gallieni i Sara Trentini van acabar terceres.

Trial Nacions Berta Abellan 2

L’equip espanyol masculí i femení, campions del Trial de les Nacions (Font imatge: @rfme_oficial)