Lola Raya 2

La pintora terrassenca Lola Raya exposa ‘Emoxion’ al Museu Tiflològic de l’ONCE a Madrid

La pintora terrassenca amb discapacitat visual Lola Raya exposa fins al 16 de setembre al Museu Tiflològic de l’ONCE ‘Emoxion’, que consta de 13 obres. Nascuda el 1965, Raya mostra al Tiflològic una explosió de color i textura, que converteix les seves pintures en emoció en estat pur. La mostra compta amb una banda sonora creada en exclusiva per Jose Manuel Martínez Cascales.

Lola Raya 3

Lola Raya pinta amb els dits i amb pastís, tot i que a ‘Emoxion’ ha treballat amb una barreja de tècniques, com l’oli a l’aigua, i diverses textures per obtenir un resultat nou i diferent, basat en la intuïció de l’artista. Lola Raya ha realitzat tres exposicions en els darrers dos anys. Actualment, treballa en el llançament de la seva firma de moda sostenible: una fusió de moda conscient, pintura i música.

Lola Raya 2

El Museu Tiflològic es va inaugurar el 14 de desembre de 1992 i és un espai concebut perquè els visitants puguin veure i tocar les peces, encara que el que realment ho fa original i únic és el fet de ser un museu que neix per decisió dels seus usuaris i dissenyat per aquests a la mida de les seves necessitats.