La piscina de Vallparadís obrirà el 17 de juliol amb torns de matí i tarda

L’Ajuntament tramita una disposició transitòria per modificar la taxa que regula els preus de les piscines municipals. A causa de l’excepcionalitat d’aquest any, una de les piscines més populars com la de Vallparadís, NO tindrà ni abonaments familiars ni per temporada. Només hi haurà dos tipus de tiquets, el senzill i la tarja multipersonal per a 10 usos. Així s’ha donat a conèixer en la Comissió de Serveis Generals i Goven Obert d’aquest dijous. L’Ajuntament treballa amb aquesta proposta i amb la previsió d’obrir la piscina el pròxim 17 de juliol.

Com que al migdia l’equipament de Vallparadís tancarà per a la desinfecció i neteja de les instal•lacions, es faran dos torns de matí i tarda, la millor fórmula per poder controlar l’aforament. Els preus s’han fixat en 2 euros pel bitllet senzill d’entrada. També hi haurà la tarja multipersonal per a 10 entrades que costarà 15 euros. El preu d’entrada per a esplais o entitats serà d’1,50 euros.

Amb l’establiment d’aquests preus també s’ha tingut en compte que no suposin una gran càrrega econòmica per a les famílies amb menys recursos. Amb aquestes tarifes l’Ajuntament espera reduir els seus ingressos però no per l’ajustament de preus sinó per la baixada d’usuaris prevista a causa de la limitació de l’aforament. A Vallparadís només podran accedir-hi 600 persones per torn, en un espai parcel•lat i adequat per mantenir la distància de seguretat. Les dutxes, els vestidors i guardarrobes estaran tancats.