La pista de gel de la plaça Nova s’acomiada fins l’any que ve

La plaça Nova ha tingut instal·lada, des del 2 de desembre i fins aquest cap de setmana, una pista de gel de rècord que s’acomiada fins l’any que ve. Des de 2019, que es va instal·lar la pista de gel deu anys després de la darrera, i després de les restriccions sanitàries degudes a la pandèmia, la pista de gel d’enguany ha viscut unes festes nadalenques d’èxit.

Es tracta d’una instal·lació de 420 m2 de superfície útil per patinar que s’ha convertit en les darreres edicions en un dels reclams més potents per a la campanya de Nadal a la ciutat. De fet, l’any 2021 la pista de gel va ser l’activitat més popular inclosa dins la campanya nadalenca, amb 12.545 usuaris que van poder gaudir de la instal·lació. Aquest any, esperant que s’acabi de fer el recompte oficial, se’n fa un balanç molt positiu.

Aquesta pista ha comptat amb carpes on s’hi han ubicat el punt de venda d’entrades, l’àrea de patins i els serveis complementaris. En cada sessió amb un preu de 6 euros i amb una durada de mitja hora, hi podia haver un màxim de 80 patinadors alhora.

Una activitat per fer amb amics o família que té projecció de futur a la ciutat i que molts, de ben segur, marcaran al calendari patinar com a tradició nadalenca.