La pista de gel, instal·lada a la plaça Nova fins al 8 de gener, vol repetir les xifres de l’any passat

La plaça Nova té instal·lada, des del 2 de desembre, una pista de gel que hi serà fins al 8 de gener de 2023. Es tracta d’una instal·lació de 420 m2 de superfície útil per patinar que s’ha convertit en les darreres edicions en un dels reclams més potents per a la campanya de Nadal a la ciutat. De fet, l’any 2021 la pista de gel va ser l’activitat més popular inclosa dins la campanya nadalenca, amb 12.545 usuaris que van poder gaudir de la instal·lació. Moltes de les persones que hi han assistit aquest dissabte han pogut gaudir d’aquesta activitat tan poc habitual a Terrassa. Alguns d’ells, tot i fer poc més d’una setmana que s’ha instal·lat la pista de gel, ja han repetit.

Aquesta pista compta amb carpes on s’ubicarà la venda d’entrades, l’àrea de patins i els serveis complementaris. En cada sessió, amb una durada de mitja hora, hi pot haver un màxim de 80 patinadors alhora.

La pista de gel de Terrassa enguany compta amb dues novetats importants. La primera té a veure amb les entrades gratuïtes per a escoles, entitats de capacitats diverses i d’altres entitats d’oci. L’altra de les característiques de la pista de la plaça Nova és les mesures sostenibles dels organitzadors.

Amb un preu de 6€, els terrassencs i terrassenques podran posar a prova el seu equilibri a la plaça Nova fins al 8 de gener de l’any vinent.

Els dies d’entre setmana els horaris seran de 17h a 21h mentre que els divendres, caps de setmana i festius s’obriran pel matí d’11h a 14h i per la tarda de 17h a 21. Només s’obrirà per la tarda el 25 i 26 de desembre i el 6 de gener.