La pista de gel registra més de 12.000 entrades en un Nadal amb pocs actes cancel·lats

El govern municipal fa un bon balanç de la campanya de Nadal d’enguany que ha tornat a dinamitzar els carrers. Tot i que s’han programat activitats variades i per a tothom, la pandèmia n’ha fet ajustar o fins i tot cancel·lar algunes, com la festa de Cap d’Any. L’hosteleria i l’oci nocturn no han pogut treure rèdit de a campanya de Nadal per les restriccions imposades en els seus sectors.

Segons s’ha informat a la comissió de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, per la pista de gel han passat 12.600 persones, 1.800 amb els vals de descompte que regalaven els comerços. Una de les novetats d’enguany, el trenet als barris, ha passejat 5.500 persones. També ha estat el primer any de la Mostra gastronòmica al Passeig i del Mercat d’art i disseny a la Torre del Palau.

Ha estat l’any del retorn de la Fira d’Hivern a la Rambla, amb 21 parades, i de la Fira de Santa Llúcia a la plaça Vella, amb 13. En aquest cas s’ha redistribuït l’espai per a fer més fàcil la convivència amb altres activitats i amb les visites al pessebre, hi ha trobat la ubicació definitiva. En propers anys es reforçarà la instal·lació i la protecció per evitar més escenes d’incivisme.

La Cavalcada de Reis aquest s’ha pogut celebrar, malgrat l’Ajuntament i el Social ja tenien previst un pla B per si s’havia de cancel·lar. Per primer cop dues-centes persones hi han participat gratuïtament a través d’un sorteig. La cavalcada, la visita del Xiu-xiu, el centenari dels Pastorets del Social i altres actes propis del Nadal s’han pogut seguir per Canal Terrassa, que ha experimentat un increment d’audiència respecte a anys anteriors.