‘La plaça del Diamant’, ‘Lali Symon’ o Faemino y Cansado entre les noves propostes teatrals

Terrassa Arts Escèniques proposa per la primera part de la pròxima temporada que comença al gener, una vintena de propostes teatrals que van des del teatre de text fins al Cabaret, sense oblidar la dansa i els espectacles familiars.

Entre els espectacles hi ha grans muntatges teatrals com La plaça del Diamant, sota la direcció de Carlota Subirós o Lali Symon, l’obra escrita per Sergi Belbel que protagonitza Emma Vilarasau. Tot i això, el teatre terrassenc encetarà la temporada el 14 de gener amb la proposta familiar de Jordi Palet Com els pingüins.

Després vindrà el monòleg d’Alba Valldaura IaIa: memòria històrica, un relat explicat en primera persona. A tot això també passaran per Terrassa les propostes de Faemino y Cansado, el projecte comunitari sobre la immigració Todos los ángeles o el minicicle de Divendres faves tendres, quatre propostes escèniques fetes per joves però dirigides a tots els públics.

Les entrades són a la venda a partir d’avui mateix amb abonaments i descomptes i servei de cangurs per a les famílies. Tota la programació es pot consultar a www.terrassaartsesceniques.cat.