La plaça del Progrés acull durant tres dies la tercera edició dels Kids Games

Els dies 5, 6 i 7 de setembre la plaça del Progrés es l’escenari de la tercera edició dels Kids Games, un festival amb teatre, dansa, música, jocs i tallers, per difondre els valors cristians de la solidaritat, la pau i l’amor, entre els nens d’entre 4 i 12 anys.

Sota l’epígraf “A les teves sabates”, l’Associació Hope organitza per tercer any consecutiu una activitat dirigida a nens i famílies per difondre el respecte, la pau, la convivència i al multiculturalitat a través del joc. El festival Kids Games també s’organitza a d’altres ciutats del món.

Aquesta és només una de les moltes activitats que l’Associació Hope (Hay Oportunidad Para la Esperanza) del carrer Alexandre Bell té en projecte. L’entitat solidària ja fa cinc anys que funciona a Terrassa i també gestiona una tenda solidària. Es tracta de classificar, netejar i organitzar roba usada i vendre-la a baix preu per a persones que ho necessiten.

Un altre dels projectes de Hope, sempre per difondre valors com l’amor i la solidaritat, és l’Speak Play. Unes classes de reforç amb activitats dinamitzades per potenciar l’anglès com a segona llengua entre els més petits.