La plaça Lluís Companys: la Festa Major alternativa i més comunitària

La plaça Lluís Companys acollirà aquest divendres i dissabte la segona edició de la Festa Major Popular i Alternativa que organitza més de vint entitats i col•lectius de la ciutat. Els dies 29 i 30 hi hauràn jocs de petanca per als avis, taller i jocs infantils amb les rondalles de Toni Massagué, un taller feminista de body painting o les intervencions artístiques del col•lectiu El Corralito, entre d’altres activitats per a tothom.

Arran de la bona acollida de la Festa Alternativa de l’any passat, aquest any es vol repetir en potenciar el caràcter participatiu i comunitari. Sota el lema “Festa sí, lluita també”, en aquesta ocasió les activitats apareixen també al programa oficial de la Festa Major d’aquest any. Aquesta festa alternativa vol recuperar la idea de polititzar els espais d’esbarjo i fer dels dies d’oci, dies també de reivindicació comuna.

Per això divendres serà una nit feminista amb concerts de grups femenins com Les Buch, Akelarre, Flux, Ascensa Furore i Magenta PD. Dissabte també hi intervindran grups com Mierda Selecta i Svetlana, els terrassencs K-Soviet, el rap de Subversa o la DJ Marikarmen Free que aportarà el ritme tropical. El projecte de la Festa Major Popular i Alternativa és d’organització assembleària que busca l’autofinançament a través del micromecenatge, a la plataforma Tot Suma.