Sevasa

La planta de Sevasa a Vacarisses podria tancar

Sevasa, una empresa internacional dedicada a la producció d’alta qualitat de vidre tècnic amb més de 40 anys d’experiència, podria tancar la planta que té a Vacarisses. Així ho ha denunciat CCOO , que reclama a la direcció reconsideri la seva decisió. El sindicat  reclama a l’equip directiu  que s’assegui a negociar un pla industrial de futur que garanteixi la continuïtat de les 21 persones que formen part de la plantilla de la seu situada al polígon industrial Can Torrella. 

 L’empresa al·lega que arrossega pèrdues a causa per l’alt cost de l’aigua, que utilitza en els seus processos productius per a la fabricació de vidre. A més  dels talls en el subministrament del servei que porta a terme l’Ajuntament de Vacarisses segons afirma Comissions Obreres. CCOO considera que les dades aportades per la companyia no justifiquen el tancament. Pa sindicat la mesura podria respondre a una decisió estratègia per deslocalitzar l’activitat a una altra planta que té a Calanda. Alla els costos productius són més baixos i tenen més bonificacions fiscals.

 A més, segons el sindicat, l’empresa tenia previst engegar un projecte punter a la planta vallesana per fabricar plaques fotovoltaiques. Un projecte que podria donar continuïtat a l’activitat industrial de la fàbrica de Vacarisses.