La plantilla de Divisió d’Honor de la UFB Jàbac i Terrassa pren forma

La UFB Jàbac i Terrassa té molt avançada la plantilla per a la propera temporada, en el seu retorn a la Divisió d’Honor Juvenil cinc anys després. El club egarenc ha volgut premiar l’equip que ha assolit l’ascens i per això l’ha blindat, amb la renovació d’una bona part dels seus jugadors.

Deu són els components de la plantilla que continuen. El porter Alejandro Lázaro, els defenses Álex Otero, Aladar Cenicero i Álex Jiménez, els migcampistes Pere Belmonte, Ernest López, Marc Torres i Éric Bellón i els davanters Javi López i Oriol Alfaro. A més, el Jàbac segueix apostant pel seu planter i pugen al primer equip tres juvenils de Preferent, els migcampistes Óscar Carrasco i Albert Garrido i l’extrem Monchu Guitart, així com el lateral Oriol Tenorio, procedent del cadet “A”.

A aquests 14 jugadors, se n’afegiran d’altres de fora. I és que el Jàbac té tancat quatre incorporacions que anunciarà en breu i que han de donar el salt de qualitat dins l’equip de cara a mantenir la categoria a la Divisió d’Honor. S’espera que en les properes setmanes la Federació Espanyola de Futbol aprovi el calendari de la competició. L’objectiu del conjunt d’Edu Mota és arrencar la pretemporada el 22 de juliol.