La plantilla del Terrassa FC crida a no relaxar-se en la visita a l’Europa

El Terrassa FC confia en seguir sumant punts. L’equip de Cristian García s’ha entrenat aquest dijous amb el ferm propòsit de mantenir el seu estil de joc en el primer desplaçament de la temporada. Després de la còmoda victòria a la primera jornada a l’Olímpic contra el Gavà, tècnic i jugadors criden a no relaxar-se davant l’Europa, un dels rivals forts de la categoria i que jugarà el partit amb la necessitat de sumar els 3 punts després d’empatar amb el Cerdanyola en l’arrencada de la lliga.

Mantenir l’aposta per l’estil de joc que ha aportat el nou tècnic és la mentalitat compartida per tota la plantilla, tant veterans com noves incorporacions. Un engranatge que setmana rere setmana es va polint i que jugadors i equip tècnic confien que l’afició també es fara seu i que definirà l’equip.

L’oportunitat per al Terrassa de mantenir-se com a líder de la Tercera Divisió passa per guanyar diumenge al camp de l’Europa, sisè amb 1 punt. Un partit que el conjunt egarenc afrontarà amb la baixa de Toro i que serà dirigit per l’àrbitre Raul Calle Martínez. La cita és a les 7 de la tarda, i el partit es podrà seguir pel 95.2 de la Ràdio Municipal de Terrassa.