La plataforma Àgora Nova Atenes celebra el seu primer sopar-debat

La plataforma ciutadana Àgora Nova Atenes (ANA), que es va presentar el 28 de juny passat, ha dut a terme el seu primer sopar-debat aquest dimarts al patí de la Societat Coral Els Amics. El sopar-debat ha reunit, sota el títol de “Projectes, identitat i relat per a la ciutat de Terrassa”, els ponents Jaume Aulet, filòleg; Isabel Marquès, advocada; Santi Martínez, geògraf, i Jordi Labòria, exregidor.

El sopar ha estat elaborat amb productes de Terrassa i comarca i ha tingut un preu de 16 euros. En acabar el debat hi ha hagut ambientació amb música local.

L’ANA, acrònim d’Àgora Nova Atenes, és un espai ciutadà, de debat de projectes i propostes. Neix per reforçar la identitat de Terrassa, en una ciutat amb més igualtat i justícia, amb projectes d’economia social, acollidora i amable. I també contribuir a fer una ciutat més nova, democràtica i catalana dins una república independent.

Amb lemes com “Això és el què vol l’ANA” o “l’ANA estima Terrassa”, ja s’han començat a repartir fulls informatius de promoció amb propostes de canvi, igualtat i cooperació.