La Plataforma Defensem el Consultori de Viladecavalls convoca una concentració a les 18:00

La Plataforma Defensem el Consultori de Viladecavalls ha convocat una concentració aquest dijous a la tarda a les 18:00 davant el consultori mèdic del poble per protestar per la manca de recursos i previsió del servei de salut que gestiona Mútua Terrassa.

El consultori del poble ha reobert després de sis mesos, oferint el servei d’infermeria un matí i una tarda per setmana. La plataforma ho considera “insuficient, atesa la ràtio de pobació“. L’alternativa dels veïns és desplaçar-se al CAP Ernest Lluch de Can Trias, “un centre d’atenció primària també infradotat de recursos“.

Fa pocs dies l’Ajuntament de Viladecavalls va anunciar la construcció d’un nou consultori, entre el carrer Francesc Macià i el Camí de Sanahuja. La plataforma apunta que “no s’han concretat terminis ni dotació de recursos humans i materials“. “Els vilatans viuen amb angoixa una situació que de moment no té data de caducitat i que s’arrossega des del 2018, veient com de manera progressiva han anat perdent el servei de salut a poble“, explica en un comunicat.