La Plataforma en Defensa del Vapor Ros vol recuperar el potencial i valor històric d’aquest espai

La Plataforma en Defensa del Vapor Ros ha fet aquest dissabte la seva presentació pública, amb una fira d’art amb artistes i col·lectius locals, així com activitats, tallers i espectacles.
La Plataforma en Defensa del Vapor Ros és un conjunt d’associacions culturals i agents de la ciutat organitzats per la defensa i conservació del patrimoni històric, social i cultural d’aquest espai i de Terrassa.

El Vapor Ros és un antic edifici industrial del cen tre de Terrassa, obra de l’arquitecte Lluís Muncunill. Un cop acabat el seu ús industrial, la nau està dividida en el seu interior per a destinacions diverses.

La Plataforma busca principalment recuperar el potencial i valor històric de l’espai en qüestió, omplint-lo de vida, cultura i de projectes artístics i socials. El projecte vol fomentar el respecte, la comunitat i la xarxa artística, social i cultural egarenca.

L’objectiu de la plataforma és garantir la continuïtat de l’activitat econòmica i cultural que des de fa anys ja funciona al Vapor Ros. Pretenent així que aquest espai recuperi el seu valor i engegui una nova etapa d’autogestió ciutadana per esdevenir un punt de trobada i d’obertura a la ciutat.