La pluja desllueix el «Ja n’hi ha prou» de les entitats esportives de Terrassa

La Federació Catalana de Patinatge havia convocat per aquest dissabte al migdia una sèrie de protestes arreu de Catalunya contra el tancament dels equipaments esportius. El lema, «Ja n’hi ha prou». L’objectiu, reclamar tornar als entrenaments i competicions. A Terrassa la cita era davant del Poliesportiu Municipal de la Maurina, però el temporal de pluja ha fet que només s’hi concentressin vuit persones, totes vinculades al club d’hoquei patins Sferic. L’entitat s’ha volgut sumar a la protesta per reivindicar que se’ls obliga a tancar malgrat han seguit totes les prevencions i sense patir cap contagi.

L’actual tancament està provocant una pèrdua de massa social a moltes entitats esportives que en posa en perill el futur econòmic. En el cas de l’Sferic, a més, s’hi afegeix que el primer equip d’hoquei patins pateixi un greuge comparatiu respecte altres clubs de la resta de l’estat i de la mateixa categoria, els quals sí estan podent competir.

En total, al conjunt de Catalunya s’han adherit al manifest de la Federació Catalana de Patinatge més de 9.000 persones i entitats.