La pluja obliga a modificar l’actuació dels Castellers en la seva Diada del Local

La pluja ha obligat a modificar aquest diumenge al migdia l’actuació prevista pels Castellers de Terrassa. La colla egarenca, que havia d’actuar al Raval de Montserrat en el marc de la diada del seu local d’assaig, s’ha vist obligada a alterar el programa previst i ha acabat celebrant aquesta jornada sota cobert, al propi local del carrer de Pasteur. Per aquest motiu, els castellers no han pogut desplegar les construccions preparades en els assajos i s’han hagut de conformar amb una actuació menor. Tot i així, la colla local ha descarregat amb èxit el seu primer 2 de 7 de la temporada, així com el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla, un vano de 5 i dos pilars de 4.

Aquesta diada, que commemora l’aniversari del local dels Castellers, s’havia de celebrar inicialment el 15 d’abril, però va quedar aplaçada en coincidir aquesta data amb la manifestació a Barcelona per l’alliberament dels polítics catalans empresonats, una protesta que va comptar amb la participació de la colla egarenca.

En la celebració de la diada d’aquest diumenge també hi han actuat els Castellers d’Esparreguera, els quals han pràcticament calcat l’actuació de la colla local, només canviant la torre de 7 per un 3 de 7. Un cop finalitzada l’actuació, les colles participants han pogut gaudir d’un dinar de germanor al mateix local dels Castellers de Terrassa. La festa s’ha allargat durant la tarda amb una gimcana popular, inflables per als més menuts i sessions musicals.

La propera actuació dels Castellers de Terrassa tindrà lloc dissabte al barri barceloní de Les Corts. Per aquesta ocasió és molt probable que els blau turquesa intentin muntar el 3 e 8; el castell de més dificultat entre els que havien preparat per la Diada del Local.